Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Surdu acuză gestul lui Lăcătuş. "M-a ţinut la antrenament deşi nu eram în lot şi soţia mea năştea primul copil"

Surdu acuză gestul lui Lăcătuş. "M-a ţinut la antrenament deşi nu eram în lot şi soţia mea năştea primul copil"

Surdu acuză gestul lui Lăcătuş. "M-a ţinut la antrenament deşi nu eram în lot şi soţia mea năştea primul copil"
Sursa foto: romeo surdu
03 Iul 2009   •   11:00

Cauzele insuccesului lui Romeo Surdu la Steaua devin din ce în ce mai uşor de înţeles. Atacantul, "jucat" de Lăcătuş pe un post care nu îl favoriza, a trebuit să suporte şi comportamentul aberant al fostului antrenor. "Fiara" l-a ţinut pe Surdu la un antrenament al echipei înaintea unui meci la care nici nu fusese reţinut în lotul de joc, ignorând faptul că jucătorul îi ceruse voie să meargă la Braşov pentru a fi alături de soţia sa care năştea în acea zi.
"Anul trecut, înaintea unui meci în care nu fusesem reţinut în lotul de 18, l-am rugat să mă lase să plec la Braşov. Soţia mea urma să nască şi voiam din tot sufletul să fiu lângă ea, să asist la naşterea primului nostru copil. Lăcătuş nu mi-a dat voie, m-a ţinut la antrenament. Am ajuns la maternitate abia seara târziu, după ce Darius venise pe lume. Când l-am văzut m-am simţit cel mai fericit om de pe pământ", a povestit Surdu întâmplarea pentru stelisti.ro.
Marius Lăcătuş este cunoscut pentru intransigenţa sa, care i-a adus succesul atunci când era jucător, dar şi multe critici atunci când a devenit antrenor. Tehnicianul este cunoscut pentru faptul că nu comunica aproape deloc cu jucătorii în multe situaţii, spre exemplu atunci când decidea cine este titlular, cine este rezervă şi cine stă în tribună. De asemenea, atacantul Valentin Badea a acuzat deseori că Lăcătuş nu îl băga în seamă la antrenamente, chiar şi atunci când îi adresa direct întrebări.
Antena3.ro

×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close