Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Tibi Ghioane, despre revenirea sub ?tricolor?: Nu mă aşteptam să fiu convocat

Tibi Ghioane, despre revenirea sub ?tricolor?: Nu mă aşteptam să fiu convocat

Tibi Ghioane, despre revenirea sub ?tricolor?: Nu mă aşteptam să fiu convocat
23 Mai 2009   •   13:26

Prima acţiune a echipei naţionale a României în mandatul lui Răzvan Lucescu aduce câteva schimbări semnificative în lot. Una dintre acestea o reprezintă convocarea lui Tiberiu Ghioane, jucătorul lui Dinamo Kiev. Fostul rapidist se află la prima selecţie după o pauză de patru ani.

?Sincer, nu mă aşteptam. E o surpriză plăcută. Am vorbit cu Răzvan Lucescu, dar nu mă aşteptam să mă cheme. Sper să-i confirm încrederea?, a declarat Ghionae pentru Gazeta Sporturilor. Fotbalistul care evoluează în Ucraina spune că simte această convocare ca un nou început în cariera sa, însă a trecut de perioada când avea emoţii: ?Nu mai sunt puşti, am căpătat destulă experienţă în Liga Campionilor?.

Jucătorul de 27 de ani nu este speriat de perioada mai slabă a ?naţionalei? şi este de părere că doar rezultatele bune vor readuce fanii alături de ?tricolori?. ?Cel mai important e să jucăm fotbal, să obţinem victorii, să schimbăm imaginea pe care am lăsat-o în ultimul timp, iar suporterii se vor întoarce alături de noi?, a explicat Tibi, care a refuzat să comenteze neconvocarea lui Codrea şi a lui Cociş, doi obişnuiţi ai lotului în era Piţurcă: ?Sunt colegii mei, am fost împreună şi pe la loturile de tineret, deci nu pot comenta. Important este ca cei care venim acum să scoatem un rezultat cât mai bun în Lituania?.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Kiev România Razvan Lucescu
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close