Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Trombetta: CFR va face puncte tot cu Roma şi Chelsea

Trombetta: CFR va face puncte tot cu Roma şi Chelsea

Trombetta: CFR va face puncte tot cu Roma şi Chelsea
05 Noi 2008   •   00:21

Supărare mare la Cluj după ce CFR a ajuns de pe locul doi pe ultima poziţie a clasamentului Grupei A a Ligii Campionilor. Deşi a pierdut partida de marţi cu Bordeaux, scor 2-1 pentru francezi, antrenorul clujenilor, Maurizio Trombetta, este optimist: ?Mai sunt două partide, chiar dacă e vorba de Roma şi Chelsea. Până la urmă acestea sunt echipele cu care am făcut puncte atunci când nimeni nu credea că suntem capabili.?
Trombetta a ţinut să comenteze şi evoluţia elevilor săi din meciul cu Bordeaux: ?Am primit două goluri din faze fixe şi din păcate am pierdut o partidă deosebit de importantă.?
Deşi antrenorul clujenilor s-a arătat încrezător pentru meciurile viitoare, impresarul Victor Becali a fost de altă părere: ?A fost o întîmplare că CFR a bătut Roma. Nu cred că vor putea s-o învingă încă o dată?, a declarat acesta la finalul meciului de la Cluj dintre CFR şi Bordeaux.
Nici selecţionerul Victor Piţurcă nu a fost mulţumit de jocul clujenilor. ?Bordeaux e o echipă mare şi a jucat excelent. Psihic am fost depăşiţi, nu a existat prospeţime, gândire în teren?, a declarat acesta.
Clasamentul Grupei A după patru etape
1. Chelsea - 7 puncte
2. Roma ? 6p
3. Bordeaux ? 6p
4. CFR Cluj ? 4p
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Bordeaux
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close