Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Turcii interesaţi de jucătorii din România: Culio şi Ghionea în atenţia Beşiktaş şi Galata

Turcii interesaţi de jucătorii din România: Culio şi Ghionea în atenţia Beşiktaş şi Galata

Turcii interesaţi de jucătorii din România: Culio şi Ghionea în atenţia Beşiktaş şi Galata
Sursa foto: juan culio CFR Cluj
17 Ian 2009   •   21:20

Oferte din ce în ce mai multe pentru jucătorii din ţară, români sau străini. Astfel, CFR Cluj s-ar putea despărţi şi de argentianul Juan Culio, o echipă de top din Turcia arătându-se interesată de el.
Astfel, după ce londonezii de la Tottenham au pus ochii pe Yssouf Kone, Juan Culio este aproape de un transfer la Besiktas Istanbul. Preşedintele Iuliu Muresan a anunţat că oficialii s-au interesat de mijlocasul sud-american în cantonamentul din Turcia.
"Ştiau cine este Culio şi ce a făcut. Ştiau toată echipa", a declarat Iuliu Mureşan la Sport.ro. În cantonamentul din Turcia, campioana României este vecină cu Beşiktaş. De Juan Culio a mai întrebat şi campioana Rusiei, Rubin Kazan.
De asemenea, gruparea din Ghencea s-ar putea despărţi şi de Sorin Ghionea. De acesta s-au interesat mai multe echipe din Italai, dar şi Galatasaray.
Turcii vor să-l împrumute pe fundaş până în vară, iar dacă va confirma, Ghionea va fi transferat definitiv pentru un milion de euro, scrie Pro Sport.
Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close