Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Victoria Brăneşti şi-a asigurat promovarea în Liga I după o victorie cu Concordia Chiajna

Victoria Brăneşti şi-a asigurat promovarea în Liga I după o victorie cu Concordia Chiajna

Victoria Brăneşti şi-a asigurat promovarea în Liga I după o victorie cu Concordia Chiajna
Sursa foto: ilie stan
30 Mai 2010   •   19:53

Formaţia ilfoveană Victoria Brăneşti şi-a asigurat, duminică, locul în ediţia 2010/2011 a Ligii I. Localitatea pe care o reprezită a devenit cea mai mică reprezentată în istorie în primul eşalon. Elevii lui Ilie Stan au învins pe teren advers Concordia Chiajna şi nu mai pot fi ajunşi de Petrolul Ploieşti în ultimele două etape care au mai rămas de disputat. Victoria va disputa meciurile de pe teren propriu în Liga I pe terenul Gloriei Buzău.
Un singur gol a fost de ajuns pentru a asigura promovarea Victoriei în primul eşalon intern. Olariu a punctat din penalty pentru oaspeţi, iar fluierul de final le-a adus ilfovenilor o promovarea care în urmă cu câţiva ani ar fi părut o aberaţie. Victoria a fost ajutată şi de rezultatul negativ înregistrat de Petrolul Ploieşti, echipa de pe locul al treilea, în compania Dunării Giurgiu. Ploieştenii au remizat la Giurgiu, 1-1, şi au căzut la două puncte în urma Sportului Studenţesc, învingătoare pe teren advers cu Steaua II.
Victoria Brăneşti a fost înfiinţată în 1968 şi joacă pe un stadion de doar 3.000 de locuri. Numele arenei pe care joacă echipa din Brăneşti este unul drag fanilor lui Dinamo, ?Cătălin Hîldan?. În urmă cu patru ani, Victoria Brăneşti juca în Liga a IV, acest lucru făcând performanţa brăneştenilor cu atât mai greu de crezut.

Formaţiile de joc:
Concordia Chiajna : Niţă - Creţu, Stativă, A. Stoica, Lungan - Fl. Dumitru (76 Martinescu), Pană, Duru (72 Pătraş), Ciubotariu - Diniţă, Buhăescu (56 Ungureanu)
Antrenor : Adrian Bumbescu
Victoria Brăneşti : Stoicescu - D. Popa, Bar, Isac, Nicola - V. Alexandru, A. Chiriţă, Olariu, Nicoară (87 R. Avram) - Coman, B. Oprea (76 Velicu)
Antrenor : Ilie Stan
Antena3.ro

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close