Antena 3 CNN Sport JO2016 OLIMPIADĂ. Scandal între Florin Mergea și jurnalistul Cristian Tudor Popescu după aurul ratat la JO 2016

OLIMPIADĂ. Scandal între Florin Mergea și jurnalistul Cristian Tudor Popescu după aurul ratat la JO 2016

OLIMPIADĂ. Scandal între Florin Mergea și jurnalistul Cristian Tudor Popescu după aurul ratat la JO 2016
13 Aug 2016   •   14:06

OLIMPIADĂ. După ce Florin Mergea și Horia Tecău au cucerit doar argintul în proba de tenis dublu masculin la RIO 2016, au apărut reacțiile. Nu toate măgulitoare la adresa celor doi români. Cea mai vehementă a fost a jurnalistului Cristian Tudor Popescu, un practicant amator al tenisului.

CTP l-a taxat dur pe Mergea. "În timpul nostru românesc însă, Florin Mergea a fost mai preocupat să-i arate lui Rafa Nadal în văzul lumii întregi ce tenis știe el, decât să contribuie cu calm și disciplină la victoria echipei. Sper să fie mulțumit peste ani cu amintirea loviturilor de excepție pe care le-a reușit...  În plus, Nadal și Lopez au lobat des și foarte bine, dându-i ocazia lui Mergea să greșească repetat smeciul. Nadal a mai recuperat în stilul său caracteristic niște mingi ca și pierdute și așa s-a scris istoria... Meciul a fost atât de lung și palpitant datorită maturității profesioniste și eforturilor lui Horia Tecău până la tăierea respirației", a scris Tudor Popescu, pe Republica.

Tenismenul Florin Mergea a ripostat imediat, pe Facebook. "Felicitari d-lui ctp... A dovedit încă o data cat de vaste sunt cunoștințele sale în materie de tenis..o sa i cer niște sfaturi cu prima ocazie când o sa am onoarea sa-l intalnesc....si poate la Tokio ne antreneaza somitatea sa", a răspuns Mergea.

Tenismenii români Florin Mergea şi Horia Tecău au câştigat medaliile de argint în proba masculină de dublu, vineri, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, după ce au fost învinşi în finală de spaniolii Marc Lopez şi Rafael Nadal cu 6-2, 3-6, 6-4.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close