Antena 3 CNN Sport Off Sport Becali a înjurat o jurnalistă: Eşti proastă şi idioată! Eşti nouă pe aici dar văd că eşti tare în gură ca mătura!

Becali a înjurat o jurnalistă: Eşti proastă şi idioată! Eşti nouă pe aici dar văd că eşti tare în gură ca mătura!

Becali a înjurat o jurnalistă: Eşti proastă şi idioată! Eşti nouă pe aici dar văd că eşti tare în gură ca mătura!
Sursa foto: Foto: Antena 3
17 Apr 2012   •   16:24

Din moment în moment, Gigi Becali ar putea afla dacă primeşte o condamnare la patru ani de închisoare în "Dosarul Valiza".  Finanţatorul Steaua susţine că nu are emoţii însă a avut o ieşire nervoasă în faţa reşedinţei sale din Aleea Alexandru, rupând notificările venite de la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării şi călcând un CD în picioare, apoi a făcut-o "proastă" pe o jurnalistă.
 
"Astea sunt nişte hârtii de la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării. Toată ziua primesc astea. Eu nu mai ştiu pentru ce le primesc. Eu o rup... (...) Le transmit aşa, să-mi trimită în continuare pentru că o să le calc în picioare. Şi la niciun proces nu vin cu voi. E disciminare că l-am discriminat pe Nicu Badea. Nu le mai citesc că vin prea multe. Să nu-mi mai trimită că nu le citesc şi le rup. Să-mi dea câte 10 milioane că le plătesc şi la ei tot nu calc. E o instituţie satanică", a declarat Becali în faţa reprezentanţilor presei.
 
În momentul în care a fost întrebat de o ziaristă dacă are e speriat de gândul că ar putea primi o pedeapsă de patru ani în "Dosarul Valiza", Becali a lovit cu palma microfonul şi i-a spus: "Tu să nu mai vii aici, să nu te mai prind pe aici că eşti prea proastă!"
  



Instanţa supremă este aşteptată să dea o decizie marţi în dosarul Valiza, în care finanţatorul echipei Steaua, europarlamentarul George Becali, şi fostul vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului Teia Sponte sunt inculpaţi în primul caz de mare corupţie în fotbal deferit justiţiei.
  
Europarlamentarul Gigi Becali a fost trimis în judecată, în decembrie 2008, în dosarul "Valiza", de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), fiind acuzat de dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Alături de el au mai fost trimişi în judecată Teia Sponte, Alina Florentina Ciul, Victor Piţurcă, Radu Gheorghe Marino şi Raul Volcinschi.









×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close