Antena 3 CNN Sport Off Sport După ofertă şi război. Gigi: Ai mintea bolnavă şi perversă. MM: Vezi că n-am păscut oile împreună (VIDEO)

După ofertă şi război. Gigi: Ai mintea bolnavă şi perversă. MM: Vezi că n-am păscut oile împreună (VIDEO)

După ofertă şi război. Gigi: Ai mintea bolnavă şi perversă. MM: Vezi că n-am păscut oile împreună (VIDEO)
08 Mar 2010   •   20:54

Dacă în urmă cu câteva zile îl curta pentru a reveni în Ghencea, Gigi Becali a ajuns iar la cuţite cu Mihai Stoica. Supărat că managerul sportiv al Unirii a refuzat oferta de 15.000 de euro, patronul roş-albaştrilor l-a acuzat pe Meme că ar fi oferit bilete fanilor din Peluza Sud a Stelei, cu care Becali e în conflict, la meciul de la Urziceni. De aici până la un scandal "colorat" în direct la GSpTV a fost doar un pas foarte mic.

Întâi şi-a spus discursul Mihai Stoica, dezvăluind că a primit o ofertă de la Gigi Becali săptămâna trecută, pe care a refuzat-o, şi că va încerca să rămână la Unirea Urziceni şi din vară. "I-am zis că până în vară nu plec de la Urziceni şi vă spun în premieră că îmi doresc să rămân tot aici. După ce l-am refuzat a zis că sunt mercenar. Nu am vrut să merg acolo din cauza lui. Dacă pleacă el, în secunda doi îmi depun CV-ul acolo. Acum Steaua nu mai există. Acum există doar Steaua lui Gigi Becali. Iar din partea lui nu mă interesează nicio ofertă", a declarat Mihai Stoica.

Apoi fostul stelist a dorit să sublinieze faptul că nu îi permite lui Gigi Becali să se folosească de numele lui în războiul cu galeria Stelei. "Nenorocitul ăsta de Stoica le-a dat 200 de bilete (n.r. celor de la Peluza Sud) să mă înjure (n.r. la meciul de la Urziceni)", a declarat Becali, care a fost atacat dur de Mihai Stoica. Acesta a declarat că nu îşi doreşte să mai lucreze niciodată cu patronul Stelei, moment în care cei doi au intrat într-o dispută verbală.

Din dialogul respectiv nu au lipsit înţepăturile de genul "Cap de bibilică, Mimi Stoica, Miţa biciclista, jigodie, zdreanţă", din partea lui Gigi Becali, sau "Nesimţitule, cioban opărit" din partea lui Stoica. "Gura că nu eşti la stână, mă. Vezi că n-am păscut oile împreună. Nu vorbi cu mine cu obraznicie şi perversitate. Rămân un om orgolios care nu se îndoaie în faţa ta. Ia un calmant şi revino-ţi, băi, că nu eşti la stână aici", a mai declarat Mihai Stoica.



Conflictul a fost, să zicem, încheiat de Marius Nicolau, purtător de cuvânt al AISS, gruparea cu care finanţatorul Stelei se află în conflict. Acesta a declarat la GSpTV că membrii AISS au avut 300 de bilete, care nu au fost obţinute prin intermediul lui Mihai Stoica sau al vreunui oficial stelist, ci "prin mijloace proprii, democratice".

Antena3.ro

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close