Antena 3 CNN Sport Off Sport Expert în fotbal, acum expert şi în sex. Gigi: "I-am zis lui Tănase să nu facă d-alea cu "UE"

Expert în fotbal, acum expert şi în sex. Gigi: "I-am zis lui Tănase să nu facă d-alea cu "UE"

Expert în fotbal, acum expert şi în sex. Gigi: "I-am zis lui Tănase să nu facă d-alea cu "UE"
Sursa foto: gigi becali
29 Sep 2009   •   17:17

Gigi Becali a descoperit sursa problemelor mediale ale jucătorului său de 1,8 milioane de euro, Cristi Tănase. Mijlocaşul de echipa naţională al Stelei s-a accidentat duminică la doar zece minute de la intrarea pe teren, fapt ce l-a făcut pe Becali să-şi dea seama că problema este de la oase. Nimic prea grav, consideră Becali, care i-a prescris deja soluţia jucătorului său: să o lase mai uşor cu "bombele sexy" şi să nu mai facă decât sex normal. Şi în nici un caz "de-alea cu UE"!
"Tănase are lângă el o bombă sexy, iar asta nu îi face bine. Cel mai indicat este să fii cuplat cu o grenadă, cel mult, pentru că o bombă îţi ia minţile. Am mai vorbit amical cu Tănase şi i-am spus s-o lase mai moale cu sexul, ca să nu-şi slăbească organismul. Tot aşa, i-am spus să nu încerce altceva decât sex normal, să nu facă d-alea cu "UE", că şi alea slăbesc oasele. Glumim acum, dar chiar aşa se întîmplă, astea sunt chestii reale.", au sunat învăţăturile lui Gigi Becali.
Cristi Tănase nu trebuie, însă, să îşi facă griji. Bănel Nicoliţă a suferit de aceeaşi problemă "intimă", iar Gigi Becali l-a vindecat şi pe acesta. Soluţia în cazul lui Nicoliţă a fost mai simplă, însă, să îşi schimbe numărul de telefon.
"Şi Bănel Nicoliţă a avut o bombă sexy, dar a scăpat de ea schimbându-şi numărul de telefon. Soluţia pentru ca jucătorii să nu mai aibă de suferit din această cauză este cantonamentul", a declarat Becali la gsptv.
Antena3.ro

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close