Antena 3 CNN Sport Off Sport Fanii echipei Dinamo au bombardat stadionul din Ştefan cel Mare cu torţe şi petarde

Fanii echipei Dinamo au bombardat stadionul din Ştefan cel Mare cu torţe şi petarde

Fanii echipei Dinamo au bombardat stadionul din Ştefan cel Mare cu torţe şi petarde
Sursa foto: Foto: Mediafax
19 Sep 2011   •   23:30

Bombardament ca-n Libia pe stadionul din Ştefan cel Mare. 400 de fani au ajuns la poliţie după ce au aruncat zeci de torţe şi petarde în teren. După doar un sfert de oră de la începerea meciului, jandarmii au evacuat toată galeria. Opt ultraşi s-au ales cu dosare penale.

Şi-au fost foarte aproape. O torţă aruncată din peluza dinamovistă a distrus o cutie cu echipamente a unei televiziuni.

Foc, fum şi teroare şi-au scris ultraşii dinamovişti pe banner. Focul şi fumul au cuprins imediat peluza, iar jucătorii au fost terorizaţi de torţele care zburau spre ei.

La doar 15 minute de la începutul meciului, jandarmii au intrat în forţă şi au evacuat toată galeria. Aproape o mie de oameni. Nici încercuiţi şi izolaţi într-un ţarc suporterii nu s-au potolit.

Primii evacuaţi au fost: copiii, bătrânii şi femeile. Şapte suoprteri s-au ales cu dosar penal pentru introducere de materiale pirotehnice pe stadion - un altul pentru că a lovit un steward. Alţi 389 de ultraşi au scăpat doar cu amendă. 258.000 de lei, în total.

Cel mai ieftin din toată nebunia de aseară a scăpat firma de pază, responsabilă cu ordinea pe stadion. 500 de lei trebuie să plătească pentru că suporterii au reuşit să intre pe stadion cu sute de petarde şi zeci de torţe.

×
Subiecte în articol: petarde Dinamo Stefan cel Mare
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close