Antena 3 CNN Sport Off Sport Ilie Năstase câştigă în instanţă meciul cu baza sportivă "Voinţa" şi primeşte terenul pentru academie

Ilie Năstase câştigă în instanţă meciul cu baza sportivă "Voinţa" şi primeşte terenul pentru academie

Ilie Năstase câştigă în instanţă meciul cu baza sportivă "Voinţa" şi primeşte terenul pentru academie
Sursa foto: Foto: INTACT Images
04 Apr 2012   •   22:46

După ani de procese, Ilie Năstase câştigă meciul cu baza sportivă "Voinţa". Tenismenul a primit astfel 63.500 de metri pătraţi pe care spune că va înfiinţa o academie de tenis. Preşedintele clubului care a pierdut procesul îl acuză însă că ar avea în plan să construiască hoteluri şi blocuri.

Meciul început în urmă cu 13 ani continuă, la clubul Voinţa. Înfrânţi în instanţă şi cu bagajele la uşă, administratorii bazei nu renunţă.

Reprezentanţii clubului au încercat timp de 7 ani să convingă autorităţile să nu-i dea baza în folosinţă lui Ilie Năstase.

Un executor judecătoresc a pus în executare sentinţa definitivă emisă de Tribunalul Timiş. Dar visul lui Ilie Năstase de a construi o arenă multifuncţională cu săli de sport şi terenuri de tenis se loveşte de alte probleme.

Tenismenul vrea acum să le ceară celor care au condus sau au folosit baza sportivă pe durata procesului să plătească impozitul pe teren. Şi nu e o sumă mică: 1 milion o sută de mii de lei.



×
Subiecte în articol: Ilie Nastase tenismen
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close