Antena 3 CNN Sport Off Sport Noul Mutu, Doman, e la răscruce: Să joace poker în Ghencea sau să se facă "cui" în Ştefan cel Mare?

Noul Mutu, Doman, e la răscruce: Să joace poker în Ghencea sau să se facă "cui" în Ştefan cel Mare?

Noul Mutu, Doman, e la răscruce: Să joace poker în Ghencea sau să se facă "cui" în Ştefan cel Mare?
Sursa foto: catalin doman
28 Oct 2009   •   16:44

Cătălin Doman este unul dintre cei mai talentaţi tineri fotbalşti români. Şi, precum mulţi alţii, aspiră să calce pe urmele "Briliantului" din toate punctele de vedere. Apreciat pe când era la FC Argeş, Doman marchează la foc continuu atât pe teren, cât şi în afara lui. Acum este, însă la o răscruce de drumuri. Liber de contract, are oferte de la Steaua, unde poate reface "duetul" cu petrecăreţul Tănase, şi de la Dinamo, echipa sa de suflet despre care poate cânta în barurile bucureştene precum Tamaş.
Adrian Mutu este primul "star de România" dat de oraşul care l-a dat şi pe Nicolae Dobrin. Fără discuţii un jucător foarte talentat, Mutu se poate lăuda deja că i-au trecut prin pat vedete precum Lauda Andreşan, Aida Yespica şi Moran Atias şi prin nări... să îl lăsăm pe el să spună. Aspiranţii la titlul de "Mutu" rămaşi încă, în România, Adrian Cristea, Cristi Tănase şi, acum, Cătălin Doman, nu au ajuns încă la nivelul primului, dar încearcă din răsputeri să se antreneze prin baruri sau la partide de poker.
Doman, un petrecăreţ notoriu căruia antrenorul de la Tineret, Neagoe, i-a sugerat deseori să-şi revizuiască atitudinea, a făcut o echipă pe cinste la Piteşti cu Cristi Tănase. Acesta din urmă s-a mutat în Ghencea, unde Golanksi şi Baciu dau tonul la poker, dar Doman nu vrea să-l urmeze. El ţine cu Dinamo, aşa cum a declarat pentru prosport. O alegere bună am putea spune, deoarece în Ştefan cel Mare jucători precum Gabi Tamaş, Cristi Pulhac, Adrian Cristea sau Lucian Goian îi vor sări imediat în ajutor pentru a-i face acomodarea uşoară.
Lista jucătorilor piteşteni născuţi speranţă şi pierduţi pe drum este, de altfel lungă. Dacă jucători precum Nicolae Dică şi Dănuţ Coman sunt profesionişti desăvârşiţi, primul având însă şi el un recul în ultimii ani, alţi fotbalişti au avut alt noroc. Adrian Neaga a reuşit să îi cucerească pe fanii Stelei cu 1-2 sezoane bune, dar acum a depăşit limita celor 30 de ani şi acele sezoane au rămas singurele cu care se poate mândri. În acest moment, joacă în Azerbaidjan, la Neftchi Baku.
Sărind peste povestea lui Adrian Mutu, trecem la Cristi Tănase. Jucătorul pentru care Steaua a plătit 1,8 milioane de euro (doar pentru 50% din drepturile asupra jucătorului) este accidentat de când a venit, iar motivul pare să fie viaţa de noapte agitată. Jucătorul de 22 de ani are toate şansele să se realizeze ca "fotbalist playboy" şi a început ca din puşcă, fiind văzut în ultimele luni de braţ cu o tânără domnişoară pentru care, probabil, este o excepţie că umblă cu un bărbat sub 50 de ani.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close