Antena 3 CNN Sport Off Sport "Pinalty", omologat! Gheorghe Ştefan şi-a înregistrat porecla la OSIM

"Pinalty", omologat! Gheorghe Ştefan şi-a înregistrat porecla la OSIM

"Pinalty", omologat! Gheorghe Ştefan şi-a înregistrat porecla la OSIM
Sursa foto: gheorghe stefan
12 Mai 2009   •   12:44

Primar al oraşului Piatra Neamţ şi preşedinte de onoare al clubului Ceahlăul, Gheorghe Ştefan este cunoscut la fel de bine prin numele de "Pinalty". Oficialul divizionarei secunde nu este deloc ruşinat de apelativul primit, motiv pentru care şi l-a şi înregistrat la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM), pentru a fi sigur că nu îl mai foloseşte nimeni altcineva.
Edilul oraşului moldovean şi-a afişat, chiar, certificatul de înregistrare a mărcii în biroul de la primărie, loc unde a fost observat de mai mulţi vizitatori, potrivit liga2.ro Ştefan s-a ales cu această poreclă deoarece, pe când stătea pe banca echipei în Divizia A, ţipa de fiecare dată când era nemulţumit la arbitri, cerându-le un "pinalty", bineînţeles cu accent moldovenesc.
În altă ordine de idei, Gheorghe Ştefan este mulţumit de performanţele echipei sale în Liga II şi îşi face deja planuri pentru sezonul viitor pe prima scenă a fotbalului românesc. "Pinalty" va încerca să îi pună la dispoziţie antrenorului Florin Marin un atacant şi un portar. Dacă postul în avanposturi ar putea fi acoperit de senegalezul Gueye Mansour, portarul echipei sezonul viitor ar putea fi Cristian Hăisan, în prezent la FCM Bacău, informează sursa citată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: gheorghe stefan Liga 2 osim
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close