Proiecte comune ale Guvernului şi Primăriei Capitalei. Bucureştiul va avea o nouă sală polivalentă

de M.C.    |    16 Dec 2013   •   18:06

Primarul Sorin Oprescu şi premierul Victor Ponta au anunţat astăzi proiectul pentru construcţia unei noi săli polivalente în Capitală. Potrivit lui Sorin Oprescu, aceasta va avea între 8 şi 12.000 de locuri.

 
"N-o să-mi iasă din minte cum se antrenau cei de la nataţie, pe saltele şi care totuşi au obţinut titluri internaţionale. La sfârşitul lui 2015 vom avea plăcerea să vă invităm să vă arătăm că ne ţinem de cuvânt. Vor mai fi 5 săli polivalente, în folosinţa celor "dintre blocuri" pentru ca tinerii să aibă o preocupare constantă" a spus Primarul General.
 
Totodată, Sorin Oprescu a anunţat şi intenţia de a crea o academie de tenis, "prin care încercăm să susţinem sportul românesc". "O să putem să avem şi infrastructură, cu toate vicisitudinile financiare" a mai spus Sorin Oprescu.

Victor Ponta a vorbit despre colaborarea dintre municipalitate şi Guvern, în derularea mai multor proiecte comune.
 
"Vreau să existe angajamentul şi scris şi formal al faptului că Guvernul va sprijini financiar în mod direct construcţia unei săli care să poată găzdui competiţii. Nu rebuie să aşteptăm 10, 20 de ani. Am predat terenul, studiul de fezabilitate a demarat, mi-aş dori ca în primăvară să fie semnat contractul. Nu va fi doar a municipiului Bucureşti, ca şi stadionul, va fi folosită la nivel naţional" a afirmat Victor Ponta.
 
Premierul a vorbit şi despre reabilitarea patinoarului "Flamaropol"  şi despre intenţia României de a-şi depune candidatura pentru găzduirea unor meciuri de la Campionatul European de Fotbal din 2020. 

Parteneri
x close