Antena 3 CNN Sport Off Sport Vladimir Putin i-a decorat pe responsabilii cu organizarea JO de la Soci, „cele mai bune din toate timpurile”

Vladimir Putin i-a decorat pe responsabilii cu organizarea JO de la Soci, „cele mai bune din toate timpurile”

Vladimir Putin i-a decorat pe responsabilii cu organizarea JO de la Soci, „cele mai bune din toate timpurile”
de M.T.    |    24 Mar 2014   •   22:15

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a decorat cu Ordinul de Merit pe francezul Jean-Claude Killy, coordonatorul din partea CIO al Jocurilor Olimpice de la Soci, în cadrul unei ceremonii care a avut loc luni la Kremlin, informează Agerpres.

Killy, fost campion de schi, a declarat că Rusia a reuşit să organizeze „cele mai bune Jocuri din toate timpurile”, adăugând însă că se referă doar la JO de iarnă.

"Ştiu că aceste Jocuri Olimpice vor rămâne în memoria mea pentru totdeauna”, a a mai precizat Jean-Claude Killy, înainte de a se îmbrăţişa cu şeful statului rus.

În cadrul ceremoniei au mai au fost decoraţi şi responsabilii ruşi ai JO 2014, care au ţinut să sublinieze rolul personal al preşedintelui Putin în organizarea Jocurilor Olimpice de la Soci.

„Jocurile Olimpice nu ar fi fost astfel dacă nu exista voinţa şi aportul unei persoane”, a declarat Aleksandr Jukov, preşedintele Comitetului Olimpic Rus, înainte de a-i mulţumi lui Vladimir Putin pentru rolul său.  

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close