Antena 3 CNN Sport Tenis Rafael Nadal, al şaselea titlu la Barcelona. Wozniacki pierde finala de la Stuttgart

Rafael Nadal, al şaselea titlu la Barcelona. Wozniacki pierde finala de la Stuttgart

Rafael Nadal, al şaselea titlu la Barcelona. Wozniacki pierde finala de la Stuttgart
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Apr 2011   •   12:01

Rafael Nadal continuă să dovedească faptul că nu are rival pe zgură. Spniolul a reuşit cea de-a 34-a victorie consecutivă pe această suprafaţă, 6-2, 6-4 împotriva compatriotului său David Ferrer, şi a reuşit să-şi treacă în palmares al şaselea titlu de la Barcelona.

 
Este pentru a doua oară într-o săptămână când Nadal îl învinge pe Ferrer într-o finală, după ce cu şapte zile în urmă reuşise acelaşi lucru la Monte Carlo. 
 
Este incredibil să revin la acest turneu şi la fanii mei de aici după ce anul trecut nu am putut participa. Mă bucur foarte mult pentru victorie şi îmi pare rău pentru David, care are un an fantastic şi merită un titlu. A avut ghinion să joace cu mine trei finale la Barcelona, dar pentru mine este o încântare că am câştigat a şasea oară aici”, a declarat Nadal, care l-a mai învins pe David Ferrer în ultimul act al Openului catalan în alte două ocazii, în 2008 şi 2009.
 
În circuitul feminin, liderul mondial Caroline Wozniacki a pierdut surprinzător finala turneului de la Stuttgart. Jucătoarea daneză a fost învinsă de reprezentanta gazdelor, Julia Goerges, care a câştigat în două seturi, 7-6, 6-3. Învingătoarea s-a ales cu o maşină şi cu un cec de 67.000 de euro, urmând să intre în premieră în topul celor mai bune 30 de jucătoare ale lumii.
 
Încă nu realizez cum am reuşit să înving. Când joci cu Wozniacki mereu ai impresia că trebuie să escaladezi un munte. Din fericire, am reuşit să o fac”, a spus Goerges, prima jucătoare din Germania care triumfă la Stuttgart după Anke Huber, în 1994.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close