Antena 3 CNN Sport Tenis Veste cruntă pentru fanii tenisului. ”Am decis să îmi închei sezonul”

Veste cruntă pentru fanii tenisului. ”Am decis să îmi închei sezonul”

Veste cruntă pentru fanii tenisului. ”Am decis să îmi închei sezonul”
26 Iul 2016   •   22:04

Tenismenul elveţian Roger Federer (locul 3 în clasamentul ATP) a anunţat, marţi, prin intermediul unei reţele de socializare, că nu va mai juca niciun meci în acest an, întrucât vrea să se recupereze complet după operaţia la genunchi suferită la începutul anului.

"Sunt extrem de dezamăgit să anunţ că nu voi putea să mai evoluez în acest sezon. Am analizat toate opţiunile, m-am consultat cu doctorii şi cu echipa şi am luat decizia dificilă de a încheia sezonul 2016. Am nevoie de mai mult timp de recuperare după operaţia la genunchi suferită la începutul anului. Doctorii m-au sfătuit că, dacă vreau sa mai joc în circuitul ATP în următorii ani, aşa cum intenţionez, trebuie să acord timpul potrivit de recuperare completă pentru genunchi şi corpul meu în ansamblu.

Este un moment dificil pentru mine, să ratez restul anului competiţional. Totuşi, aspectul pozitiv al situaţiei este faptul că am realizat cât de norocos am fost până acum în carieră, cu foarte puţine accidentări. Dragostea pentru tenis, pentru competiţie, turnee şi pentru voi, fanii, rămâne intactă. Sunt mai motivat ca niciodată şi plănuiesc să-mi concentreze toată energia pentru a revenit mai puternic, sănătos şi în formă pentru a etala un tenis ofensiv în 2017", a precizat Federer pe contul personal de Facebook.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close