Antena 3 CNN Timp liber Film GAME OF THRONES Sezonul 7 episodul 4 - ONLINE SUBTITRAT - HBO LIVE

GAME OF THRONES Sezonul 7 episodul 4 - ONLINE SUBTITRAT - HBO LIVE

GAME OF THRONES Sezonul 7 episodul 4 - ONLINE SUBTITRAT - HBO LIVE
07 Aug 2017   •   08:12

GAME OF THRONES Sezonul 7 episodul 4 - ONLINE cu SUBTITRARE - HBO LIVE URZEALA TRONURILOR. Duminică 6 august a avut loc premeiera celui de-al patrulea episod din sezonul al șaptelea din URZEALA TRONURILOR. Episodul a fost transmis de la ora 04.00, şi va fi transmis iar de la ora 20:00, pe posturile HBO şi  ONLINE cu SUBTITRAREA pe HBO GO. 

GAME OF THRONES Sezonul 7 episodul 4 - ONLINE cu SUBTITRARE - HBO LIVE URZEALA TRONURILOR. Serialul "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" este o producţie de televiziune care se bucură de mare succes pe plan internaţional, în care abundă scenele de sex, violenţa şi intrigile politice, informează AFP. 

Povestea familiilor nobiliare din "Game of Thrones", care se luptă între ele pentru a câştiga Tronul de Fier, mai are doar 13 episoade, repartizate în două sezoane mai scurte. Apoi, după al optulea sezon, cortina va fi trasă peste unul dintre cele mai mari fenomene din istoria televiziunii. 

GAME OF THRONES Sezonul 7 episodul 4 - ONLINE cu SUBTITRARE - HBO LIVE URZEALA TRONURILOR. Serialul "Game of Thrones", unul dintre cele mai sumbre şi mai controversate realizate vreodată, este criticat încă de la debutul său în 2011 pe postul HBO pentru violenţa sa extremă. 

Scenariştii au brutalizat personaje feminine, au ucis personaje-copii, au prezentat scene erotice brutale şi zeci de personaje - inclusiv principale - au fost torturate şi/sau şi-au găsit moartea printr-o panoplie întreagă de metode (lovituri de sabie, înjunghiere, otrăvire, jupuire, decapitare, ardere, eviscerare etc). Totul a fost prezentat cu multe detalii şi cu numeroase cadre în prim-plan. 

Ceea ce nu i-a dezgustat însă pe telespectatori, din contră, deoarece audienţa show-ului TV a depăşit 23 de milioane de persoane per episod în Statele Unite. 

"Game of Thrones" a câştigat mai multe premii Emmy - recompensele supreme din televiziunea americană - decât oricare alt serial de ficţiune. Show-ul TV este difuzat în 170 de ţări şi înregistrează audienţe record. 

×
Subiecte în articol: Game of Thrones urzeala tronurilor
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close