Antena 3 Timp liber Fun Dansatorii din Columbia au scos dansul la bară în stradă

Dansatorii din Columbia au scos dansul la bară în stradă

de Antena3.ro    |    02 Iun 2011   •   10:16
Dansatorii din Columbia au scos dansul la bară în stradă
Sursa foto: Foto: Videonews

Alejandra Santamaria din Medelin, Columbia, a pornit o campanie care are ca scop să demonstreze că dansul la bară înseamnă mai mult decât striptease-ul din cluburi obscure, fiind o metodă foarte bună de a te distra şi a te menţine în formă, informează AOL News.

Împreună cu o echipă formată din dansatorii cei mai de succes din Columbia şi studenţii lor, Santamaria a scos dansul la bară din sălile de antrenament pe străzile oraşului Medelin.

Dansatorii s-au agăţat de orice stâlp sau semn de circulaţie disponibil etalându-şi mişcările, în speranţa de a promova concursul Miss Pole Dance Medelin, o preselecţie pentru Miss Pole Dance Columbia, eveniment ce va avea loc pe 30 iulie.

"Vrem să promovăm dansul la bară ca ceea ce poate însemna: gimnastică, tehnică şi distracţie. Dansul are multe posibilităţi de dezvoltare. La momentul actual, nici măcar nu este înţeles, fiind în continuare asociat cu striptease-ul, iar oamenii nici nu bănuiesc ce provocare reprezintă" a declarat Santamaria.

 

×
Subiecte în articol: dans la bara Columbia Campanie
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close