Antena 3 CNN Timp liber Fun Sâmbătă, 8 septembrie, Terra Park a pregătit vizitatorilor o mega-petrecere

Sâmbătă, 8 septembrie, Terra Park a pregătit vizitatorilor o mega-petrecere

Sâmbătă, 8 septembrie, Terra Park a pregătit vizitatorilor o mega-petrecere
de S.T.    |    07 Sep 2012   •   09:09

Aventura maxima…in prelungiri

Vacanta mare s-a prelungit, la fel si distractia la Terra Park. De data aceasta, in parcul de distractii al capitalei se da startul la Maratonul Vedetelor. Andreea Balan, Antonia, Alex Velea si Corina se vor intrece la cantat si vor lua parte la aventura maxima din Terra Park, intr-o intrecere inedita de curaj si adrenalina in turul atractiilor extreme.

Sambata, 8 septembrie, Terra Park a pregatit vizitatorilor multe surprize. Concertul sustinut de Andreea Balan, Antonia, Alex Velea si Corina va incinge mega-petrecerea de sambata. Vedetele se vor inscrie intr-o cursa nebuna a experimentarii atractiilor extreme din parcul de distractii al capitalei. Distractia va fi moderata de Andrei Duban, iar surprizele continua la scena cu multe concursuri si competitii. Elevii sunt asteptati sa traiasca aventura maxima la Terra Park. Ei vor beneficia de oferte speciale cu multe puncte bonus, la fel si cei care isi serbeaza ziua numelui in ziua de Sf. Maria. De la petrecere nu va lipsi nici Milo, mascota parcului, care va petrece alaturi de vedete si de vizitatori.

Aventura maxima intra in prelungiri, promotiile pentru elevi vor continua pana la finalul vacantei!

Mai multe detalii pe www.terra-park.ro

Despre TERRA PARK

Primul parc tematic de distracții din Romania, Terra Park ofera solutii de recreere si de petrecere placuta a timpului liber pentru toti, incepand de la copiii foarte mici, pana la parinti si bunici. Experienta oferita de Terra Park este o calatorie simbolica in jurul lumii, traversand cele mai cunoscute tari si regiuni de pe mapamond, intr-o imbinare atractiva si surprinzatoare de solutii tehnice, decorative si arhitectuale.

Programul Terra Park:
Luni - Marti: 16.00 - 23.00
Miercuri - Vineri: 12.00 - 23.00
Sambata - Duminica: 10.00 - 24.00

×
Subiecte în articol: parc de distractii concert
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close