Antena 3 CNN Timp liber Fun Un bancher a ajuns de râsul internetului, după ce i-a trimis un E-mail kilometric fostei prietene. Vezi ce i-a scris

Un bancher a ajuns de râsul internetului, după ce i-a trimis un E-mail kilometric fostei prietene. Vezi ce i-a scris

Un bancher a ajuns de râsul internetului, după ce i-a trimis un E-mail kilometric fostei prietene. Vezi ce i-a scris
Sursa foto: Foto: scottandtemphotography.com
09 Dec 2011   •   08:35

Să-ţi terorizezi fosta iubită cu E-mailuri kilometrice nu este niciodată o idee bună! Asta a învăţat pe pielea lui un bancher din SUA.

Bărbatul i-a trimis un mesaj de 1.600 de cuvinte fetei cu care a ieşit o singură dată în oraş. Pe un ton care, pe de o parte îţi trezeşte sentimente de milă şi pe de altă parte te face să te temi pentru siguranţa ta, bărbatul şi-a „descărcat sufletul” în misiva electronică.

Şi, din păcate pentru el, mesajul a ajuns pe internet, punându-l într-o situaţie cel puţin jenantă, arată Huffington Post.

Totul a început după ce Mike a întâlnit-o pe Lauren la un concert al Filarmonicii din New York. După o „întâlnire de groază”, aşa cum a denumit-o Lauren, tânăra a refuzat să mai comunice cu Mike.

Supărat nevoie mare că sentimente pe care le avea pentru Lauren nu erau reciproce, Mike a compus o scrisoare în care a mustrat-o pe tânără. El susţine că fata i-a trimis tot felul de semnale care l-au indus în eroare şi l-au făcut să creadă că este atrasă de el.

CITEŞTE SCRISOAREA INTEGRALĂ TRIMISĂ DE MIKE


 

×
Subiecte în articol: e-mail bancher SUA iubita New York
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close