Antena 3 Timp liber Muzică Ascultaţi cele mai populare melodii ale Mădălinei Manole

Ascultaţi cele mai populare melodii ale Mădălinei Manole

14 Iul 2010   •   12:29
Ascultaţi cele mai populare melodii ale Mădălinei Manole

Mădălina Manole, "fata cu părul de foc", una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzică uşoară din ţară, a murit în această dimineaţă, chiar în ziua în care ar fi trebuit să împlinească 43 de ani. Această veste îngrozitoare a şocat nu numai lumea artistică, dar şi pe admiratorii cântăreţei.

Cititorii Antena3.ro au postat zeci de mesaje în care îşi exprimă regretul pentru destinul tragic al Mădălinei Manole.

?Nu pot să cred. De când am văzut stirea nu pot sa ma opresc din plâns. Am crescut cu melodiile ei şi ea cu noi. Dumnezeu să o odihnească în pace?, spune Maria.

?Îmi pare sincer rău că a murit, a fost o mare cântareaţă, cu o voce distinctă pe care o recunoşteai oricând şi oriunde. Merită un gănd frumos din partea fiecaruia dintre noi! Dumnezeu să o odihnească în pace!? a scris un alt cititor Antena3.ro

?Este cutremurătoare această veste. A fost, este şi va rămâne o artistă desăvârşită. Dumnezeu să o odihnească în pace!?.

Singura consolare pentru fanii Mădălinei Manole rămân cântecele acesteia. Probabil că nu există român care să nu fi fredonat măcar o data ?Fata dragă, nu fii tristă, fiindcă e păcat/ Fără lacrimi nu există dor adevărat?.

În continuare, vă prezentăm câteva dintre cele mai cunoscute melodii ale Mădălinei Manole:

Fată dragă

Ei si ce

Eşti un băiat minunat

A fost iubire

Sa nu ma minti

Antena3.ro 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close