Antena 3 CNN Timp liber Muzică Ducu Bertzi a sărbătorit 50 de ani de activitate într-un concert de excepție la Teatrul Național București

Ducu Bertzi a sărbătorit 50 de ani de activitate într-un concert de excepție la Teatrul Național București

Unul dintre cei mai renumiți artiști din industria muzicii folk românești, Ducu Bertzi, a sărbătorit 50 de ani de activitate artistica printr-un concert aniversar de excepție. Au fost momente emoționante la Teatrul Naţional din Bucureşti, iar la eveniment au participat sute de fani.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Noi 2023   •   08:56

Sute de oameni la au cantat unison melodiile lui Ducu Bertzi la concertul excepțional organizat cu ocazia aniversarii a celor 50 de ani de activitate artistica.

”Pentru mine înseamnă o recunoaștere a bătăliei. Împreună cu prieteni buni și vechi pe scena.

Încă o dată le mulțumesc mult că au avut încredere în mine în acești 50 de ani. A fost o seară minunată, o seară de prieteni, pe mine m-a răvășit, sunt foarte fericit pentru ce s-a întâmplat”, a declarat Ducu Bertzi.

”A fost un moment excepțional ți foarte, foarte emoționant pentru mine”, a spus și Rareș Bertzi, fiul artistului.

La eveniment au fost prezenţi mai mulţi invitați speciali din diverse genuri muzicale, printre care si solistul Cristi Minculescu.

”Noi îl iubim foarte mult, noi suntem din Câmpina. E un moment unic, pe care îl întâlnim destul de rar.

Cred că nu putem să avem decât admirație pentru așa talent și îi urăm sănătate. Să ajungem și noi la o vârstă așa onorabilă, să ne bucurăm în continuare de melodiile lui”, a spus Cristi Minculescu.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close