Antena 3 CNN Timp liber Muzică Ultimele pregătiri pentru concertul Sting din Piaţa Constituţiei. Traficul va fi restricţionat pe mai multe porţiuni

Ultimele pregătiri pentru concertul Sting din Piaţa Constituţiei. Traficul va fi restricţionat pe mai multe porţiuni

Ultimele pregătiri pentru concertul Sting din Piaţa Constituţiei. Traficul va fi restricţionat pe mai multe porţiuni
Sursa foto: Foto: dpamicrophones.com
04 Iun 2011   •   22:03

Mai sunt două zile până la cel mai aşteptat spectacol al începutului de vară. Sting îşi începe turneul european - Symphonicity - chiar la noi. Concertul de luni, din Piaţa Constituţiei, va fi unul cu greutate, de la partea tehnică şi concept, până la restricţiile de trafic.

Scena este concepută să susţină nu mai puţin de 14000 de kilograme de echipamente, instrumente şi muzicieni.

Pregătirile au început de vineri, implicând şi restricţii în trafic, până marţi. Între orele 07.00 - 23.00 nu se va circula pe banda I în alvelolele de lângă Piaţa Constituţiei, între Bd. Libertăţii şi Bd. Unirii. Şi de pe 6 iunie, ora 13.00 până pe 7 iunie, ora 6.00, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe Bd. Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi Bd. Naţiunilor Unite, precum şi pe Bd. Unirii, între Bd. I.C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei.

Sting a mai fost de două ori în România. De data aceasta însă, vine cu un spectacol  diferit, o producţie impresionantă din care nu vor lipsi cele mai cunoscute piese din cariera sa.

 




×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close