Antena 3 CNN Timp liber Turism Județul din România care a intrat în Top zece regiuni ospitaliere din lume. A detronat zone turistice din Costa Rica, SUA şi Canada

Județul din România care a intrat în Top zece regiuni ospitaliere din lume. A detronat zone turistice din Costa Rica, SUA şi Canada

Un județ din România a ajuns pe locul cinci în topul celor mai ospitaliere zone turistice din lume! A detronat regiuni din Costa Rica, SUA şi Canada pentru a ajunge în vârful clasamentului.

de Mia Lungu    |    28 Ian 2023   •   13:42

Judeţul Mureș este în top zece cele mai ospitaliere zone turistice din lume! A detronat regiuni din Costa Rica, Canada şi SUA.

Pe baza a 240 de milioane de recenzii făcute de utilizatorii celui mai cunoscut site de rezervări online, booking.com, judeţul Mureş a ajuns pe locul 5 în lume la capitolul ospitalitate!

In topul celor mai primitoare oraşe din lume în 2023, pe primul loc se află Polignano a Mare, din Italia. Urmează Hualien, din Taiwan, şi San Sebastian, din Spania.

Ţările cu cele mai multe unităţi de cazare premiate sunt Italia, Spania şi Franţa, fiecare cu peste 100 de mii de unităţi de cazare.

Citește și: România, pe primul loc în topul ţărilor unde poţi să călătoreşti cu animalele de companie

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close