Antena 3 CNN Externe Mihail Prohorov: Putin are calităţile şi defectele sale. Îi recunosc meritele dar am multe să îi reproşez

Mihail Prohorov: Putin are calităţile şi defectele sale. Îi recunosc meritele dar am multe să îi reproşez

Mihail Prohorov: Putin are calităţile şi defectele sale. Îi recunosc meritele dar am multe să îi reproşez
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
22 Ian 2012   •   12:11
Miliardarul Mihail Prohorov, candidat la alegerile prezidenţiale din Rusia, i-a denunţat pe criticii lui Vladimir Putin, sâmbătă. Prohorov a recunoscut meritele premierului rus, conform AFP.

„Chiar nu ştie nimeni ce se întâmplă în viaţa noastră? Această critică este cu adevărat interesantă?” s-a întrebat Prohorov, în cadrul unei întrevederi cu tineri.

„Vreau să mă deosebesc de toţi populiştii de joasă speţă”, a adăugat miliardarul. „Putin nu este singurul responsabil de construcţia acestui sistem. Noi, alegătorii suntem cu toţii responsabili”, a completat Prohorov.

„Putin are calităţile şi defectele sale, îi recunosc meritele, dar am multe reproşuri să-i fac. Împărtăşesc tot ce s-a spus în Piaţa Bolotnaia, la ce bun să repeţi?” a adăugat miliardarul.

Miliardarul care candidează acum împotriva premierului Putin în cursa pentru scaunul de la Kremlin a încercat în primăvara trecută să preia conducerea unui partid liberal. La acel moment, acest demers a fost încercat cu acordul afişat al Kremlinului.



×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Zelenski vrea să vină cu propuneri de pace către Rusia
x close