Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Vreau să fiu preşedintele tuturor românilor

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Vreau să fiu preşedintele tuturor românilor

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Vreau să fiu preşedintele tuturor românilor
04 Noi 2014   •   22:09

Victor Ponta, invitat în ediţia de marţi a emisiunii Sinteza Zilei, le-a mulţumit tuturor românilor care l-au votat în primul tur al alegerilor prezidenţiale şi a declarat că doreşte să devină preşedintele tuturor românilor. Premierul a mai menţionat că, acum, românii ştiu clar care sunt cele două perspective. Victor Ponta a vorbit şi despre renaşterea USL.

Cele mai importante declaraţii ale lui Victor Ponta:


- Astăzi, după primul tur, apele s-au despărţit şi s-au lămurit. Domnul Tăriceanu a obţinut singur a treia poziţie, este cel mai mare număr de voturi luat vreodată de un candidat independent.

- De o parte ne-am situat cei care au format USL, cu ideea de a schimba regimul Băsescu, de a face dreptate oamenilor care au suferit, pe partea cealaltă, cei care au făcut parte din echipa lui Traian Băsescu s-au regrupat în jurul domnului Iohannis.

- Acum oamenii ştiu foarte clar care sunt cele două perspective.


- Un prim-ministru ia în fiecare zi 10-15 de decizii care privesc viaţa unor români. Dacă aş spune că toate sunt bune, nu v-aş spune adevărul. Sigur că faci şi greşeli. Este esenţial să accepţi atunci când ai greşit şi să ai puterea de a învăţa din propria greşeală. Sigur că sunt lucruri pe care le-aş face altfel.

- Sper ca domnul Iohannis să vină la emisiunile de săptămâna viitoare din respect pentru jurnalişti, pentru telespectatori. Este ocazia să aflăm pentru prima oară opiniile domnului Iohannis.

- Ce s-a întâmplat duminică în străinătate este inacceptabil, este o disfuncţionalitate. Vom  pune la dispoziţia MAE toate resursele, ca să fie totul în regulă.

- Cred că România, pe 16 noiembrie, îşi va alege bine viitorul, nu va avea ghinion.

Citiţi şi:

Călin Popescu Tăriceanu, la Sinteza Zilei: Iohannis nu are nimic în comun cu liberalismul, nu are o identitate politică

Victor Ponta: Călin Popescu Tăriceanu, cea mai bună variantă de premier
 





 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close