Antena 3 CNN Politică Antonescu: Traian Băsescu e în continuare un mincinos

Antonescu: Traian Băsescu e în continuare un mincinos

Antonescu: Traian Băsescu e în continuare un mincinos
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    05 Feb 2013   •   23:02

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, marţi, la "Sinteza Zilei", că va trebui discutat "bilanţul' Comisiei Europene, pentru a se vedea ce a făcut aceasta cu UE în ultimii ani, precizând, pe de altă parte, că Traian Băsescu nu a fost corect când susţinea că este interesat ca raportul MCV să fie bun.
   
Conform declaraţiilor liderului PNL, Comisia are numeroase întrebări rămase fără răspuns în legătură cu modul în care a gestionat destinul Europei în ultimii ani, deşi are mulţi comisari de bună calitate.
   
"Nu se poate ca funcţionari ai Comisiei Europene, nici măcar comisari, să jongleze la nesfârşit cu imaginea unei ţări", a spus Antonescu.
   
Preşedintele PNL a declarat că nu se poate admite ca în raportul Comisiei Europene să fie atacat un trust de presă care nu îi este pe plac, de ani de zile, lui Traian Băsescu.

Băsescu: Raportul MCV nu cere o lege a presei, ci soluţii reparatorii pentru cei linşaţi pe nedrept

Totodată, co-preşedintele Uniunii Social Liberale a declarat că nu se poate ca în rapoartele CE să fie menţionate "la nesfârşit aceleaşi cazuri de corupţie", fără a se preciza dacă a crescut sau nu corupţia din România de-a lungul celor trei ani în care preşedintele Băsescu şi PDL au deţinut toată puterea din ţară.

Liderul PNL consideră că Băsescu nu a fost corect când a solicitat o întrevedere cu premierul şi preşedintele Senatului şi când s-a arătat interesat ca raportul MCV să fie unul pozitiv.

"Nu a fost corect, se prefăcea că vrea ca raportul să fie corect, dar vedeţi ce a făcut", a spus Crin Antonescu, marţi, la Antena 3.

"Băsescu e în continuare un mincinos(...), dar avem acum în plus armele guvernării de a-i răspunde... Sigur că cei peste 7 milioane de români care au votat la Bruxelles simt o anumită frustrare ca preşedintele e pe nedrept la Cotroceni", a adăugat Antonescu.


Citeşte şi:

Ce vrea să schimbe USL? Vezi principiile după care va fi modificată Constituţia

Urmăreşte AICI înregistrarea integrală a emisiunii Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close