Antena 3 CNN Actualitate ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Ministrul Marcel Vela: „Astăzi este bine să votăm pentru normalitate”

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Ministrul Marcel Vela: „Astăzi este bine să votăm pentru normalitate”

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Ministrul Marcel Vela: „Astăzi este bine să votăm pentru normalitate”
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Noi 2019   •   07:39

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, duminică dimineaţa, că a votat la alegerile prezidenţiale pentru "normalitate".

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. "Astăzi este bine să votăm pentru normalitate, pentru o ţară normală şi în special am votat pentru nepoţica mea şi pentru un viitor normal, ca să trăiască într-o ţară normală", a spus Vela, după ce a votat la o secţie de votare de la Liceul "Jean Monnet".

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. El a fost întrebat de ce a venit la prima oră să voteze.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. "Pentru că noi suntem în dispozitiv. Ministerul Afacerilor Interne este la datorie şi ne dorim din tot sufletul ca şi turul doi să fie organizat la fel de bine ca şi turul întâi, să nu avem evenimente şi în acest sens o să avem foarte mult de lucru, la minister, videoconferinţă, tot ceea ce ţine de o bună organizare, de o bună desfăşurare a procesului electoral", a afirmat ministrul.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Marcel Vela a arătat că aproximativ 39.000 de poliţişti, jandarmi, reprezentanţi ai IGSU şi de la nivelul MAI sunt mobilizaţi în ziua alegerilor prezidenţiale. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close