Antena 3 CNN Actualitate Atenție, pericol în prezervative! La ce riscuri vă expuneți

Atenție, pericol în prezervative! La ce riscuri vă expuneți

Atenție, pericol în prezervative! La ce riscuri vă expuneți
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    23 Ian 2019   •   14:07

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali de la Biroul Vamal Constanţa Sud au descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea, 144.000 de prezervative contrafăcute, în valoare de peste 1,4 milioane de lei.

Marfa sosise din China şi era destinată unei firme din judeţul Ilfov.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Polițiștii le recomandă cumpărătorilor să fie atenți la produsele pe care le cumpără, la locul de unde acestea sunt achiziționate, precum și la prețul acestora.

Polițiștii atrag atenția că un preț de două sau chiar de trei ori mai mic decât cel practicat de alte magazine trebuie să reprezinte un semnal de alarmă cu privire la originalitatea produsului”.

Atenție! Din cauza calității îndoielnice a produselor menționate, cei care le folosesc își pun în pericol sănătatea, riscând de asemenea să nu beneficieze de efectul contraceptiv scontat.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: prezervative
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close