Antena 3 CNN Actualitate Momentul în care aeronava dispare de pe radare. Ultimele imagini cu avionul prăbușit în Columbia!

Momentul în care aeronava dispare de pe radare. Ultimele imagini cu avionul prăbușit în Columbia!

Momentul în care aeronava dispare de pe radare. Ultimele imagini cu avionul prăbușit în Columbia!
29 Noi 2016   •   08:49

Avion prăbușit în Columbia. Un avion care transporta o echipă de fotbal braziliană s-a prăbuşit în Columbia, în apropierea oraşului Medellin, scrie presa internațională. Conform primelor informaţii, la bordul aeronavei se aflau 72 de pasageri - 27 de jucători, precum şi jurnalişti - şi nouă membri ai echipajului.

Flightradar24 a anunțat că ultimul semnal de la aeronavă a fost primit pe când se afla la 30 de kilometri de destinație. Iată momentul în care aeronava dispare de pe radare.

 

 

Aeronava trebuia să ajungă la Medellin în jurul orei locale 21:33, luni (02:33 GMT, marţi), dar a pierdut contactul cu turnul de control când zbura aproape de La Ceja, potrivit surselor.

Echipa de fotbal Chapecoense, din oraşul Chapeco, din statul brazilian Santa Catarina, se îndrepta spre Medellin pentru a disputa miercuri partida tur a finalei Cupei sud-americane contra echipei Atletico Nacional.

×
Subiecte în articol: avion prabusit radar
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close