Antena 3 CNN Actualitate Doi bărbaţi din Bucureşti au fost prinşi în flagrant cu zeci de baxuri furate dintr-un depozit

Doi bărbaţi din Bucureşti au fost prinşi în flagrant cu zeci de baxuri furate dintr-un depozit

Doi bărbaţi din Bucureşti au fost reţinuţi de poliţişti, după ce au fost prinşi în flagrant cu zeci de baxuri de haine furate dintr-un depozit din Ilfov. Cei doi veniseră la furat cu o dubă căreia i-au montat plăcuţele de înmatriculare de la o altă maşină.

Doi bărbaţi din Bucureşti au fost prinşi în flagrant cu zeci de baxuri furate dintr-un depozit
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    27 Ian 2024   •   20:20

Cei doi bărbaţi din Bucureşti, în vârstă de 29 și 45 de ani, au fost reținuți de poliţiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigații Criminale – Sector 2, fiind cercetați pentru furt calificat și punerea în circulație a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Potrivit anchetatorilor, pe 25 ianuarie, în jurul orei 08.30, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Sector 2, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au prins în flagrant doi bărbați, în vârstă de 29, respectiv 45 de ani, imediat după ce au pătruns, prin tăierea sistemului de asigurare și forțarea ușii de acces, în interiorul unui depozit situat în incinta unui complex comercial din județul Ilfov, de unde au sustras 60 de baxuri cu articole vestimentare, în valoare de 50.000 de lei.

"La comiterea faptei, bănuiții ar fi folosit o autoutilitară, căreia i-ar fi montat plăcuțe de înmatriculare aparținând unei alte mașini. Cei doi bănuiți au fost conduși la audieri, iar în urma extinderii cercetărilor, în sarcina acestora s-a reținut comiterea unui alt furt, constând în aceea că, la data de 16 octombrie 2023, bănuiții ar fi pătruns într-un depozit situat în Sectorul 2, de unde ar fi sustras 90 de suluri de material textil, prejudiciul fiind estimat la 350.000 de lei", spun polițiștii.

În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, față de aceștia fiind dispusă, ulterior, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigații Criminale – Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat și punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

×
Subiecte în articol: București Poliția Capitalei
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close