Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care a ucis o studentă japoneză a fost condamnat pe viaţă

Bărbatul care a ucis o studentă japoneză a fost condamnat pe viaţă

Bărbatul care a ucis o studentă japoneză a fost condamnat pe viaţă
Sursa foto: Foto: Antena 3
07 Mar 2013   •   14:20

Vlad Nicolae, bărbatul care a ucis o japoneză în pădurea Băneasa, a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la închisoare pe viaţă. În plus, Nicolae Vlad a primit pedepse de 18 ani de închisoare pentru tâlhărie, 13 ani pentru lipsire de libertate, zece ani pentru viol, opt ani pentru violare de domiciliu şi un an pentru ultraj.

Dacă sentinţa va rămâne definitivă, Nicolae Vlad va executa pedeapsa cea mai grea, respectiv închisoare pe viaţă.

Nicolae este acuzat că a ucis-o pe japoneza Yurika Masuno şi alte două femei, precum şi că a violat alte şapte persoane.

În luna 15 august 2012, ar fi abordat o tânără în vârstă de 20 de ani în incinta Aeroportului "Henri Coandă" Otopeni-Bucureşti, oferindu-şi ajutorul pentru a-i găsi un taxi care să o ducă la Gara de Nord, de unde aceasta ar fi trebuit să ia un tren către Craiova.

Două zile mai târziu, în 17 august, la ieşire din Otopeni, în zona pădurii, a fost descoperit cadavrul studentei, acoperit cu frunze şi prezentând urme de violenţă.

Nicolae Vlad a fost arestat preventiv în 19 august 2012, acesta negând în faţa anchetatorilor că ar fi ucis-o pe japoneză.

Procurorii au cerut, la ultimul termen de judecată, închisoare pe viaţă pentru Gheorghe Vlădan, motivul principal fiind că acesta şi-ar fi premeditat fapta şi avea discernământ la momentul comiterii faptei.








×
Subiecte în articol: inchisoare pe viata
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close