Antena 3 Actualitate Blocaj pe Valea Prahovei. Turiștii care se întorc din vacanța de Revelion stau în coloană în mai multe zone

Blocaj pe Valea Prahovei. Turiștii care se întorc din vacanța de Revelion stau în coloană în mai multe zone

de Mia Lungu    |    02 Ian 2022   •   13:24
Blocaj pe Valea Prahovei. Turiștii care se întorc din vacanța de Revelion stau în coloană în mai multe zone
Sursa foto: Agerpres

Haos și aglomerație, duminică, pe Valea Prahovei, în zona staţiunilor montane, odată cu întoarcerea turiștilor după vacanța de Revelion. Se circulă bară la bară între Nistorești și Comarnic, dar trafic intens este și între Predeal și Bușteni.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1 Ploiești – Braşov, traficul rutier este intens către zona montană și pe raza stațiunilor de pe Valea Prahovei.

Se circulă în coloană pe sensul de urcare spre Brașov, între localitățile Nistorești și Comarnic, județul Prahova, iar în cealalată direcție, valorile de trafic sunt intense între stațiunile Predeal și Bușteni.

”Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare”, transmite Infotrafic.

În judeţul Braşov, începând cu ora 11.45, s-a deviat circulaţia de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Totodată, se recomandă şi devierea de pe DN73A Râșnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close