Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti. Corturi şi puncte de prim-ajutor, pentru zilele caniculare

Bucureşti. Corturi şi puncte de prim-ajutor, pentru zilele caniculare

Bucureşti. Corturi şi puncte de prim-ajutor, pentru zilele caniculare
Sursa foto: Foto: Mediafax
10 Iul 2011   •   19:13

Mai multe corturi şi puncte de prim-ajutor au fost puse la dispoziţia bucureştenilor, după ce primarul general, Sorin Oprescu, a cerut responsabililor din Primăria Bucureşti să pună în aplicare planul de măsuri anticaniculă având în vedere temperaturile ridicate anunţate de meteorologi pentru următoarele zile, potrivit Agerpres.

Administraţia Spitalelor a amenajat în zone cu trafic pietonal intens şase corturi anticaniculă, amplasate la Universitate - facultatea de Arhitectură, la Cişmigiu - în faţa Prefecturii, la Piaţa Romană în dreptul staţiei de metrou, la intrarea Charles de Gaulle din parcul Herăstrău, la Piaţa 11 iunie, precum şi la Gara de Nord.

De asemenea, în pasajul de la Universitate şi în cadrul complexului Grozăveşti, funcţionează două puncte de prim-ajutor, unde bucureştenii pot beneficia de servicii medicale, apă şi aer condiţionat.

Şi ALPAB a pus la dispoziţia cetăţenilor 12 puncte fixe de prim ajutor - trei corturi în Parcul Herăstrău, două în Parcul Tineretului şi câte unul în Parcul Cişmigiu, Parcul Izvor, Parcul Carol, Parcul Floreasca, Parcul Unirii, Parcul Circului şi Parcul Bordei.

Corturile vor fi dotate cu pat, apă potabilă, trusă medicală şi stativ pentru perfuzii. De asemenea, vor fi disponibile patru ambulanţe care vor acoperi zonele mai sus menţionate, pregătite să intervină ori de câte ori sunt solicitate.

×
Subiecte în articol: canicula corturi apa aer conditionat
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close