Antena 3 CNN Actualitate Cei doi vicepreşedinţi ai CJ Iaşi vor să-şi mute birourile în corturi, în semn de protest

Cei doi vicepreşedinţi ai CJ Iaşi vor să-şi mute birourile în corturi, în semn de protest

Cei doi vicepreşedinţi ai CJ Iaşi vor să-şi mute birourile în corturi, în semn de protest
Sursa foto: Foto: Intact Images
24 Mai 2011   •   19:53

Cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Iaşi, Victor Chirilă şi Constantin Adăscăliţei, vor să îşi mute birourile în corturi amplasate în curtea Consiliului Judeţean. Ei vor să protesteze în acest mod până când DNA le va explica motivele pentru care au fost puşi sub supraveghere

Pentru a face mai uşoară munca de urmărire a instituţiilor abilitate, cei doi vicepreşedinţi ai CJ Iaşi, îşi mută birourile în cort.

Odată cu instalarea in biroul din cort se va decreta si ziua portilor deschise, doritorii putand vedea locul unde au fost gasite camerele de luat vederi. Constantin Adăscăliţei susţine ideea colegului său.

Camerele de supraveghere au fost descoperite în birourile celor doi vicepreşedinţi ai consiliului judeţean Iaşi din întîmplare. Liberalul Victor Chirilă a observat că în biroul colegului său de la PSD, Constantin Adăscăliţei, varul avea altă culoare lângă tocul uşii.

După descoperirea camerelor, cei doi au fost chemaţi la DNA Iaşi. Instituţia a anunţat că în cazul celor doi demnitari desfăşoară acte premergătoare urmăririi penale pentru suspiciuni de corupţie.


×
Subiecte în articol: corturi
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close