Antena 3 CNN Actualitate Chelu: Firma soţiei lui Fătuloiu făcea afaceri cu Alprom Piteşti, avea adaosuri de 50%

Chelu: Firma soţiei lui Fătuloiu făcea afaceri cu Alprom Piteşti, avea adaosuri de 50%

Chelu: Firma soţiei lui Fătuloiu făcea afaceri cu Alprom Piteşti, avea adaosuri de 50%
13 Feb 2011   •   10:43

Omul de afaceri Cătălin Chelu, trimis în judecată pentru tentativa de a da un milion de euro şpaga lui Dan Fătuloiu, aruncă acuzatii grave la adresa fostului secretar de stat din Ministerul de Interne.

Chelu a fost eliberat în acest sfârşit de săptămână, după două luni şi jumătate de arest preventiv.

Principalul suspect în cazul mitei de la interne, Cătălin Chelu,a scăpat de arest. Acesta va fi judecat în stare de libertate pentru că ar fi încercat să-i dea o şpagă de un milion de euro fostului ministru secretar de stat de la interne, Dan Valentin Fătuloiu.

Şi totul ar fi plecat de la bani.

„Firma soţiei dânsului avea afaceri pe ultimii şapte ani, în jur de 15 miliarde cu întreprinderea, prin societate fără angajaţi, cu adaosuri la export, dânsul făcea export exporturi direct de la întreprinderea unde eu am devenit patron şi care este Alprom Piteşti şi obţinea adaosuri de 50% prin sistemul acesta parazitar“, a declarat Cătălin Chelu, imediat după eliberarea din arestul DNA.

„El încearcă să spună că e o provocare. Nu este adevărat. Încearcă să-mi implice familia în afaceri cu Alprom. Soţia mea a fost administrator. Patron era un văr“, a fost replica lui Fătuloiu la acuzaţiile aduse de Chelu.

DNA a monitorizat cazul imediat ce a primit autodenunţul făcut de chestorul Fătuloiu. La scurt timp după arestarea suspecţilor, ofiţerul a fost revocat din funcţia de secretar de stat în ministerul de Interne.

 


×
Subiecte în articol: Catalin Chelu DNA spaga
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close