Antena 3 CNN Actualitate Copil agresat și umilit de colegi, la Bacău: ”Prima data l-au băgat în cușcă, după l-au tăiat pe față!”

Copil agresat și umilit de colegi, la Bacău: ”Prima data l-au băgat în cușcă, după l-au tăiat pe față!”

Un elev de doar 14 ani din județul Bacău acuză că este de ani de zile victima agresiunilor colegilor, iar școala nu ia nicio măsură în acest sens. Atenție, urmează imagini care va pot afecta emoțional.

de Laura Dinu    |    11 Apr 2024   •   07:36

Părinții spun că băiatul refuză să mai meargă la școală, de teamă să nu fie umilit. Totul ar fi început anul trecut, atunci când colegii adolescentului l-ar fi închis într-o cușcă de metal

Părinții tânărului se declară disperați și spun că fiul lor nu mai vrea să se întoarcă la școală, de teamă să nu fie din nou bătut și umilit de colegii săi.

”Un alt elev a venit prin spate și i-a dat cu pumnul, că de ce râde cu fetele. Și nu știu cu ce i-a dat, cu pumnul sau ce a avut pe mână, de l-a învinețit așa. Este a 3-a agresiune la care este supus în ultimii 3 ani”, povestește mama băiatului. 

Femeia susține că școala nu a luat nicio măsură împotriva agresorilor. 

”Am convocat comisia pentru violență pentru ziua de astăzi. Dimineață am chemat poliția și pe părinți. Doamna a spus că urmează să depună plângere la poliție. Nu știu dacă a făcut acest lucru. Școala va aplica legea și vom lua măsurile necesare”, se apară Marian Gheț, directorul școlii.

Incidentul nu este unul izolat. Anul trecut, tânărul ar fi fost închis într-o cușcă metalică şi batjocorit de colegi.

”Prima data l-au băgat în cușcă, după l-au tăiat pe față, și asta este a 3-a oara care are la gât”, spune și tatăl copilului. 

”Este necesar să luăm măsuri pentru că știm că asemenea comportamente, dacă nu sunt stopate, nu fac decât să devină din ce în ce mai grave și nici nu știm ce se poate întâmpla în viitor”, este de părere și avocatul Claudiu Fesan. 

În urma incidentului de anul trecut, trei adolescenți au fost trimiși în judecată pentru loviri sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal.

×
Subiecte în articol: copil agresat
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close