Antena 3 CNN Actualitate Coșmarul familiei lui Patrick Ekeng. Fotbalistul a murit în ziua în care fratele său era înmormântat

Coșmarul familiei lui Patrick Ekeng. Fotbalistul a murit în ziua în care fratele său era înmormântat

Coșmarul familiei lui Patrick Ekeng. Fotbalistul a murit în ziua în care fratele său era înmormântat
Sursa foto: Foto: Facebook.com
09 Mai 2016   •   11:10

Legiştii vor stabili astăzi cauza exactă a morţii fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng. Primul diagnostic a fost şoc cardiogen, însă rezultatul autopsiei va indica exact care a fost cauza morţii subite.

Între timp, apar noi informaţii despre coșmarul prin care trece familia fotbalistului.

Potrivit libertatea.ro, mama lui Ekeng, Celine Chembi, tocmai se întorcea de la înmormântarea unuia dintre frații lui Patrick, când a primit telefonul cu teribila veste. Vocea de la celălalt capăt al firului a încercat să o ia ușor pe femeie. ”Ce fel de veste îmi dați despre fiul meu? Abia în final mi-a spus că Patrick a murit”.

”Este dificil să vorbesc despre fiul meu în aceste momente, dar cred în Dumnezeu și mă voi supune voinței Sale. Dacă acesta este viața fotbaliștilor profesioniști, atunci ar trebui să reflectăm”, a mai spus cu vocea stinsă mama lui Ekeng, potrivit llibertatea.ro.

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit la spital, vineri seara, după ce medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca au încercat timp de zeci de minute să îl resusciteze.

Din momentul în care fotbalistul a căzut ca secerat și până când a fost urcat în ambulanţă au trecut 2 minute şi 47 de secunde, deși mașina Salvării era pe stadion.

Medicul echipei Dinamo: Lui Patrick Ekeng nu i s-a făcut resuscitare pe teren

×
Subiecte în articol: Patrick Ekeng fotbalist mort
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close