Antena 3 CNN Actualitate Cultură Frumusețile naturale din Israel, aduse la București într-o expoziție fotografică

Frumusețile naturale din Israel, aduse la București într-o expoziție fotografică

Cele mai frumoase peisaje din Israel sunt momentan accesibile doar în imagini, pentru că, din cauza restricțiilor asociate pandemiei, încă nu se poate călători în Țara Sfântă. Această situație s-ar putea schimba curând.

Frumusețile naturale din Israel, aduse la București într-o expoziție fotografică
de Redacția Antena 3    |    08 Oct 2021   •   18:46

Până atunci, românii se pot bucura de atracțiile unice din Israel într-o expoziție fotografică adusă la București de 24 de fotografi din această țară.

Expoziția "Israel  - file de natură" este găzduită de Muzeul Antipa şi rămâne deschisă până la sfârșitul anului.

Ambasadorul Israelului, Excelența Sa David Saranga, îi invită pe români să vină să cunoască frumusețile țării sale si face, totodată, un apel în favoarea vaccinării. 

"În acest moment încă nu se poate călători în Israel. Israel este în proces de negociere cu Uniunea Europeană și cred că în curând frontierele noastre se vor deschide pentru lumea vaccinată. Sper că oamenii vor putea călători în Israel începând cu luna noiembrie", a precizat ambasadorul.

 David Saranga povestit cum și-a făcut a treia doză de vaccin.

"Cred că am fost prima persoană pe pământ românesc care a primit a treia doză. Când am fost în Israel începuse deja campania de vaccinare cu a treia doză și mi-am făcut-o acum o lună și jumătate", a completat el.

×

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close