Antena 3 CNN Actualitate Cultură Lucian Romașcanu a primit vizita de rămas bun a lui David Saranga: ”Un prieten al culturii și artelor”

Lucian Romașcanu a primit vizita de rămas bun a lui David Saranga: ”Un prieten al culturii și artelor”

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, a primit astăzi vizita de rămas bun a E.S. David Saranga, Ambasadorul Israelului la București.

Lucian Romașcanu a primit vizita de rămas bun a lui David Saranga: ”Un prieten al culturii și artelor”
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    28 Iul 2022   •   14:33

”La finalul unui mandat extraordinar de activ, am trecut în revistă realizările remarcabile obținute din perspectiva relațiilor culturale consolidate și a proiectelor culturale de mare anvergură și vizibilitate, cu atât mai mult în contextul restricțiilor care au afectat domeniul cultural.

Țin să îmi exprim aprecierea și să îi mulțumesc Excelenței Sale pentru profesionalismul, tenacitatea, implicarea, inteligența, creativitatea și afecțiunea cu care ne-a însoțit în activitatea sa diplomatică prin care și-a făcut simțită prezența și și-a atras simpatia unui public larg. Un prieten al culturii și artelor, de care ne vom aminti cu drag.

Excelență, vă doresc sănătate, multe realizări în continuare, lucruri frumoase, făcute cu bucurie!” a afirmat Lucian Romașcanu.

ℹ️ Ministrul Culturii, Lucian N. Romascanu, a primit astăzi vizita de rămas bun a E.S. dl. David Saranga, Ambasadorul...

Publicată de Ministerul Culturii pe Joi, 28 iulie 2022

×
Subiecte în articol: Lucian Romașcanu David Saranga
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close