Antena 3 CNN Actualitate Decizie șoc după crima din magazinul de pe Calea Victoriei

Decizie șoc după crima din magazinul de pe Calea Victoriei

Decizie șoc după crima din magazinul de pe Calea Victoriei
28 Apr 2016   •   12:38

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, trece prin momente de mare tensiune, după ce vânzătoarea magazinului pe care îl deține ei a fost ucisă cu sânge rece.

Alina Petre a povestit cu lux de amănunte cum s-a produs incidentul care a îngrozit o ţară întreagă. "Fata asta a fost urmărită de cineva care a intrat peste ea în magazin. Era pritena mea şi angajata mea de opt luni. Bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori chiar în uşa băii, incusiv în inimă. Acolo nu aveam camere de supraveghere. Ştiu că avea probleme de mult timp cu fostul iubit. Eu nu l-am văzut, dar cred ca despre el. O sa vina cei de la BGS şi o să ia camerele de supraveghere, să deruleze casetele, ca să vadă exact filmarea. Mai era o colegă, cu ea, dar nu a putut să vadă şi nici să o salveze, pentru că se afla în toaletă şi nu putea să iasă. I-a blocat uşa. Am înţeles că a făcut şi sesizări la poliţie. A ameninţat-o cu moartea de foarte multe ori. Ea spune că de fiecare dată se ducea si depunea plângeri. De faţă cu mine a sunat poliţia de foarte multe ori. Anul trecut, domnul a fost dus la spitalul de psihiatrie pentru că dorea să se sinucidă, să se arunce de pe nu ştiu ce bloc", a spus Alina Petre la Antena Stars.

Citiți și: Alina Petre, în lacrimi la locul crimei: Femeia era terorizată de acest bărbat. El avea și probleme psihice, pentru care a fost internat

Femeia a povestit că vânzătoarea a avut în urmă cu un an o relaţie cu autorul crimei. "Se împăcase cu el, la presiunea lui. Omul era nebun. L-am surprins la magazin de multe ori, o vizita des, dar nu era violent. O suna de 300 de ori pe zi. Îl rugam să o lase în pace, pentru că ei îi era foarte frică de el. Nu a mai apucat să apese butonul de panică. Nu ştiu de ce nu s-au luat măsuri la timp. Cred că o să închid acest magazin. Mama ei este pe moarte, este bolnavă de cancer, iar tatăl copilului este în Germania. Este o situaţie tragică. Copilul a rămas pe drumuri. Eu o să-l ajut cu tot ce pot, nu o să-l las", a dat asigurări fosta noră a lui Virgil Măgureanu.

×
Subiecte în articol: Alina Petre crima calea victoriei
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close