Antena 3 CNN Actualitate Detalii halucinante în cazul băiețelului găsit înjunghiat. Tatăl criminal: „Copilul a vrut să fie omorât”

Detalii halucinante în cazul băiețelului găsit înjunghiat. Tatăl criminal: „Copilul a vrut să fie omorât”

Apar noi detalii în cazul băiețelului de 8 ani din Cluj găsit înjunghiat în mașina tatălui său. Copilul ar fi fost ucis acum mai bine de două zile, cel mai probabil sâmbătă noaptea. Când a aflat că fiul său a fost omorât, mama lui ar fi încercat să-și ia viața. Tatăl copilului, principalul suspect în această crimă, a fost prins marți, după ore întregi de căutări, în tot județul.

Detalii halucinante în cazul băiețelului găsit înjunghiat. Tatăl criminal: „Copilul a vrut să fie omorât”
de Cristina Tudorache    |    29 Iul 2020   •   18:15

Acum, suspectul crimei este internat în spital. 

Filmul morții băiețelului de 8 ani a început cu o ceartă zdravănă între cei doi părinți divorțați, povestește mama îndoliată. După ce și-au încheiat mariajul, mașina în care a fost găsit trupul înjunghiat al micuțului, ar fi trebuit să îi revină ei, însă tatăl - Takacs Gyorgy (46 de ani), care făcea taximetrie, n-a renunțat la autoturism ca să nu-și piardă jobul. 

Prins la mijloc în disputa adulților, copilul a devenit arma răzbunării. ”Când i-am contactat, (tatăl - n.r.) a urlat la telefon că e prea târziu, pot să mă duc după mașină. Cred că s-a întâmplat ceva foarte grav, copilul meu ori este în pericol ori s-a întâmplat ceva foarte, foarte urât, la care nici nu vreau să mă gândesc la cel mai negru scenariu”, declara mama băiatului.

Detalii halucinante în cazul băiețelului găsit înjunghiat. Tatăl criminal: „Copilul a vrut să fie omorât”

Detalii halucinante în cazul băiețelului găsit înjunghiat. Tatăl criminal: „Copilul a vrut să fie omorât” 

După acea discuție, bărbatul și-ar fi pus în aplicare planul și ar fi omorât cu sânge rece copilul și s-ar fi plimbat cu cadavrul băiatului 2 zile. 

”Răzbunarea aceasta atât de neghioabă pe care și-o fac părinții unul altuia, situația conflictuală fiind conturată între ei, adică nici tu n-ai parte de copil, nici eu.”, a declarat Tudorel Butoi, psiholog criminalist.

Moartea băiețelului a zguduit-o puternic pe mama lui care a intrat în stare de șoc și ar fi încercat să se sinucidă. Și tatăl copilului a vrut să se omoare până să fie prins - s-a înjungiat în zona pieptului şi şi-a tăiat venele.

Surse din rândul anchetatorilor, au declarat că bărbatul ”era de pe altă lume”. El i-ar fi șocat pe polițiști după ce le-a spus: „Copilul a vrut să fie omorât de mine”.

Tatăl criminal, căutat cu elicopterul

Suspectul - Takacs Gyorgy - a fost găsit, marţi seară, în localitatea Filea de Jos, la circa 6 kilometri de locul în care a abandonat maşina în care zăcea fiul său decedat. La operaţiunea de căutare au participat zeci de poliţişti şi jandarmi însoţiţi de câini special antrenaţj, dar și mulți localnici. Presupusul criminal a fost reperat pe camerele de termoviziune de pe elicopterul mobilizat să-l caute, însă a reușit să se ascundă într-un lan de porumb. Mai apoi, un cetățean l-a văzut și a alertat poliția.

”Era psihic distrus. Nu vorbea coerent. A primit îngrijiri pentru că a încercat să îşi taie venele şi a fost băgat rapid în maşină pentru a primi îngrijiri”, au povestit reprezentanții Cert Rescue, o asociație care și-a pus mașinile de teren la dispoziție pentru a-l prinde pe suspect.

Bărbatul este acuzat de omor calificat și riscă 25 de ani de închisoare.

×
Subiecte în articol: baietel injunghiat Cluj
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close