Antena 3 CNN Actualitate Documentele prin care Codruța Kovesi a respins acuzația de plagiat

Documentele prin care Codruța Kovesi a respins acuzația de plagiat

Documentele prin care Codruța Kovesi a respins acuzația de plagiat
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    30 Sep 2016   •   16:43

Laura Codruța Kovesi, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, a respins, într-un interviu acordat Radio Europa FM, acuzația de plagiat și a prezentat documente, arată europafm.ro.

Consiliul Național de Etică a stabilit, în 2012, că lucrarea sa de doctorat nu este rezultatul unui plagiat.

Vezi AICI documentele prin care Codruța Koveși a respins acuzația de plagiat

Pe parcursul a aproape 250 de pagini, Laura Codruța Kovesi explică, între altele, că publicase în calitate de magistrat o serie de articole în reviste de specialitate și în mai multe cărți, atît în calitate de autor, cît și de coautor.

Laura Codruța Kovesi, reacție în cazul plagiatului: Teza mea este corectă!

Laura Codruța Kovesi susține că paragrafele atribuite altor autori îi aparțin, de fapt, pentru le publicase înaintea includerii lor în lucrările autorilor respectivi. 

Deputatul Sebastian Ghiţă a depus, marţi, la Parchetul General, un autodenunţ în care susţine că, împreună cu mai mulţi demnitari ai statului român, a participat la falsificarea raportului tehnic de expertiză a tezei de doctorat a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Deputatul spune că, în 2012, el și alți înalți funcționari ai statului au făcut parte dintr-o Comisie tehnică a Consiliului Național de Etică, comisie care trebuia să stabilească dacă șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a plagiat în teza de doctorat sau nu.

Sebastian Ghiță spune că, de fapt, Comisia nu s-a întrunit. 

×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close