Antena 3 CNN Actualitate Draga Olteanu Matei, alături de Antena 3: Vor să vă ”sugrume”, fiindcă vin alegerile

Draga Olteanu Matei, alături de Antena 3: Vor să vă ”sugrume”, fiindcă vin alegerile

Draga Olteanu Matei, alături de Antena 3:  Vor să vă ”sugrume”, fiindcă vin alegerile
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Feb 2016   •   18:15
Actrița Draga Olteanu Matei este alături de Antena 3, în urma ordinului de evacuare primit de la ANAF, și este de părere că sunt oameni care vor să ”sugrume” trustul.
 
”Acești oameni se feresc de dvs, adică vor să vă sugrume, fiindcă vin alegerile și le este o frică îngrozitoare de dvs și de noi. 
 
Oameni buni, fiți cu ochii în patru, pentru că asta este o mare mârșăvie, noi populația nu trebuie să permitem așa ceva!
 
Domnul Cioloș s-a spălat pe mâini ca Pilat din Pont, fără jenă, fără rețineri și fără nimic”, a spus, miercuri, actrița Draga Olteanu Matei, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
Citiți și Draga Olteanu Matei: Aștept ca toată lumea să iasă în stradă, nu lăsați să se întâmple această mârșăvie

Mihai Gâdea a anunțat luni, în emisiunea 100 de Minute, că emisia televiziunii Antena 3 este amenințată. Inspectorii ANAF au transmis că, în cel mult cinci zile, clădirile în care funcționează Antena 3 vor fi evacuate
 
Fiscul şi-a trimis echipe de agenţi care au luat la verificat birou cu birou sediul administrativ al Antenei 3 din strada Gârlei. 
 
O acţiune în forţă, prin care inspectorii ANAF le-au anunţat oamenilor evacuarea în cinci zile a imobilelor în care funcţionează televiziunile trustului intact.
 
În aproape un an şi jumătate, de când a fost dată sentinţa prin care clădirile televiziunilor Intact au fost confiscate, Antena 3 a făcut peste 20 de solicitări la Ministerul de Finanţe pentru a putea rămâne cu chirie în aceste sedii, aşa cum şi alte televiziuni stau cu chirie la stat. Nu a existat însă niciun răspuns.

Autorităţile care au comandat această evacuare ştiu însă foarte bine că nu se poate muta o televiziune în cinci zile, cu tone de aparatură şi kilometri de cabluri.
 
În plus, o astfel de mişcare pune sub semnul întrebării şi situaţia celor câteva mii de angajaţi ai trustului.
 
Antena 1 funcţionează de 22 de ani în sediul de pe şosesua Bucureşti Ploieşti, iar Antena 3 de 11 ani. Clădirea a fost modernizată şi adaptată necesităţilor unui post tv, iar investiţia se ridică la milioane de euro.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close