Antena 3 CNN Actualitate Patrick Ekeng nu avea voie să intre pe teren, deși dosarul medical îl prezenta apt pentru sport

Patrick Ekeng nu avea voie să intre pe teren, deși dosarul medical îl prezenta apt pentru sport

Patrick Ekeng nu avea voie să intre pe teren, deși dosarul medical îl prezenta apt pentru sport
Sursa foto: Foto: Facebook.com
12 Mai 2016   •   11:35

Patrick Ekeng nu ar fi trebuit niciodată să intre pe teren pentru că boala de care suferea era deosebit de periculoasă, spun medicii legişti. Fotbalistul avea o inimă prea mare, pereţii cordului îngroşaţi de două ori peste limita normală şi arterele afectate.

Cu toate acestea, dosarul medical îl prezenta drept apt pentru sport. Mai mult, investigaţiile făcute recent la o clinică privată îl dădeau perfect sănătos.

Între timp, soţia fotbalistului se chinuie să rezolve problemele legate de acte.

Institutul Național pentru Medicină Legală a publicat un raport oficial după disecția inimii fotbalistului Patrick Ekeng, care a murit vineri seară, după ce s-a prăbușit pe teren.

Potrivit INML, cordul fotbalistului suferea de mai multe afecţiuni patologice, însă rezultatele toxicologie se vor afla abia peste două săptămâni.

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit la spital, vineri seara, după ce medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca au încercat timp de zeci de minute să îl resusciteze.

Din momentul în care fotbalistul a căzut ca secerat și până când a fost urcat în ambulanţă au trecut 2 minute şi 47 de secunde, deși mașina Salvării era pe stadion

×
Subiecte în articol: Patrick Ekeng a murit
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close