Antena 3 CNN Actualitate Elev din Dâmboviţa, la spital după ce s-a lovit de un calorifer. Poliţiştii, alertaţi că băiatul fusese înjunghiat

Elev din Dâmboviţa, la spital după ce s-a lovit de un calorifer. Poliţiştii, alertaţi că băiatul fusese înjunghiat

Elev din Dâmboviţa, la spital după ce s-a lovit de un calorifer. Poliţiştii, alertaţi că băiatul fusese înjunghiat
13 Mai 2010   •   13:30

Un apel de urgenţă la 112 anunţa, joi, un nou incident cu arme albe într-o şcoală din Dâmboviţa. Potrivit celui care a efectuat apelul, un elev de clasa a VII-a şi-ar fi înjunghiat un coleg în umăr, în urma unei altercaţii. Ulterior, poliţia din Dâmboviţa a stabilit că elevul nu a fost înjunghiat, ci s-a lovit de un calorifer după ce a căzut pe unul dintre holurile şcolii.

Incidentul s-a produs în jurul orei 13:00, în perimetrul Şcolii numărul 3 din Găeşti. Persoana care a sunat la 112 a anunţat că, în urma unui conflict spontan, un băiat de circa 12 ani a scos un briceag şi şi-a înjunghiat un coleg în umăr.

La scurt timp, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru cercetări. În urma acestora, informaţia s-a dovedit a fi parţial adevărată. Băiatul fusese într-adevăr rănit, însă nu înjunghiat. Elevul s-a rănit, de fapt, în robinetul unui calorifer, după ce a căzut în timp ce alerga pe holurile şcolii.

La faţa locului a fost trimisă o ambulanţă care l-a preluat pe băiat. Acesta a fost transportat la spitalul din Găeşti, unde i se acordă îngrijiri medicale.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: elevi injunghiat Gaesti şcoală Dambovita
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close