Antena 3 CNN Actualitate Exclusiv. Mesaje halucinante ale copiilor bătăuși de la Târgu Jiu

Exclusiv. Mesaje halucinante ale copiilor bătăuși de la Târgu Jiu

Andreea Sava a prezentat, sâmbătă, în emisiunea "Descoperiți", noi informații revoltătoare din cazul fetei de 13 ani agresată de mai mulți minori. Una dintre problemele majore ale acestui caz este că autoritățile nu s-au mișcat până ce imaginile nu au apărut în presă.

Exclusiv. Mesaje halucinante ale copiilor bătăuși de la Târgu Jiu
de Dan Gabor    |    13 Sep 2020   •   00:02

În al doilea rând, familiile celorlalte agresoare au fost amendate cu 500 de lei și cu asta s-a încheiat totul în ce le privește - cel puțin deocamdată - și, în același timp, s-a descoperit că mama fetiței agresoare lucrează la Protecția Copilului. Un lucru important în acest caz halucinant este și că tinerii nu erau la prima abatere de acest gen.

Despre fetița reținută și plasată în control judiciar au mai apărut între timp două filmulețe, însă dacă ne uităm și la ceilalți copii implicați găsim cel puțin trei exemple în care, în mod public s-au manifestat cu aceleași tendințe violente.

"Pistol de pistol, să moară mama! Mă duc la școală și-i împușc pe toți", a scris pe Facebook băiatul care filmase scenele extrem de violente cu agresiunea asupra fetiței de 13 ani.

Mai multe detalii, în materialul exclusiv prezentat de Andreea Sava la "Descoperiți":

Din data de 7 septembie până pe data de 9 septembrie, au fost deschide patru dosare de cercetare penală pentru bătaia aplicată de agresoare unei alte fetițe din Târgul Jiu. În acestă dimineață au apărut și filmulete cu mai mulți băieți care se băteau pentru o copilă precum și un al treilea filmuleț al bătăușei de 14 ani.  

Pe surse, incidentul ar fi avut loc pe 17 august. Fetița bătută nu a povestit anchetatorilor de acest incident iar dacă nu apăreau în presă filmulețele, fata a mărturisit că nu ar fi povestit, de frică. Agresoarea a fost pusă sub măsura controlului judiciar, dar este foarte posibil ca această măsură să se schimbe, fie cu arestul la domiciliu, fie cu arestul pentru 30 de zile.

Pe data de 5 septembrie a devenit viral pe pagina de Facebook Stop Bully România un filmuleţ în care trei minore de 12, 13 și  14 ani au bătut cu bestialitate o alta minoră în vărstă de 13 ani, într-un parc din Târgu Jiu. Motivul ar fi fost o criză de gelozie.

×
Subiecte în articol: andreea sava Descoperiți
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close