Antena 3 CNN Actualitate Explozia devastatoare din blocul din Găeşti, filmată de o cameră de supraveghere

Explozia devastatoare din blocul din Găeşti, filmată de o cameră de supraveghere

Explozia devastatoare din blocul din Găeşti, produsă vineri, pe 15 ianuarie, a fost filmată de o cameră de supraveghere dintr-o scară de bloc.

Explozia devastatoare din blocul din Găeşti, filmată de o cameră de supraveghere
de Robert Slãmnoiu    |    19 Ian 2021   •   17:20

La câteva zile de la explozia care a avut loc într-un apartament din Găești apar noi imagini cu dezastrul produs. O cameră de supraveghere dintr-o scară de bloc a surprins momentul exploziei.

25 de familii au rămas fără locuință, în doar câteva secunde, după ce, în urma unei acumulări de gaze într-un apartament din Găești, s-a produs o deflagrație care a afectat inclusiv structura de rezistență a clădirii.

Camerele de luat vederi din interiorul unui bloc vecin au surprins momentul exploziei. Zgomotul este asurzitor, iar suflul puternic a afectat și scările din apropiere.

Persoanele nu mai sunt lăsate să locuiască în acea clădire. Trei familii sunt cazate în prezent la căminul Colegiului Național "Vladimir Streinu", o familie este la hotelul RODIV, iar ceilalți stau provizoriu la rude și prieteni.

De asemenea, sunt și locatari cazați la Spitalul Găești.

Asociatia Comunitara "GAESTI" a deschis, la Banca Transilvania, contul RO80BTRLRONCRT047283460F, denumit "Fond de solidaritate", unde cei care vor, pot ajuta cu o sumă cât de mică la reconstrucția apartamentelor.

Explozie puternică urmată de incendiu, într-un bloc din Găești! Zeci de persoane au fost evacuate

Explozia devastatoare a distrus blocul din Găeşti

Potrivit ISU Dâmbovița, vineri dimineața, pompierii au fost alertați despre producerea unei explozii urmată de incendiu la un apartament situat la etajul 2 al unui bloc de locuințe din orașul Găești.

La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de ambulanță SMURD. Pompierii au localizat și lichidat rapid incendiul și i-au evacuat pe cei 38 de locatari ai imobilului.

Un bărbat de circa 48 de ani a fost rănit în urma deflagrației și a fost transportat la spital de o Ambulanță SAJ Dâmbovița.

×
Subiecte în articol: Gaesti explozie incendiu
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close