Antena 3 CNN Actualitate Focar de COVID la Centrul de copii Găeşti: 35 de persoane, infectate cu coronavirus

Focar de COVID la Centrul de copii Găeşti: 35 de persoane, infectate cu coronavirus

Focarul de coronavirus de la Centrul de Servicii Sociale Găeşti continuă să se extindă cu repeziciune. Peste 20 de copii au fost testaţi pozitiv la Sars CoV-2, după ce săptămâna trecută, 12 salariaţi ai instituţiei erau bolnavi de COVID-19.

Focar de COVID la Centrul de copii Găeşti: 35 de persoane, infectate cu coronavirus
Sursa foto: Hepta
de Denisa Nedelcu    |    08 Iul 2020   •   13:30

Un număr de 23 de copii de la Centrul de Servicii Sociale Găeşti au fost confirmaţi pozitiv cu virusul Sars CoV-2, din totalul de 60 minori instituţionalizaţi acolo, informează cronica-gaestiului.ro.

Din primele informaţii, micuţii nu prezintă simptomele bolii COVID-19. Cu toate acestea, ei vor fi internaţi miercuri la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Primele cazuri, săptămâna trecută: 12 angajaţi

În cursul săptămânii trecute, 12 salariaţi ai centrului de copii au fost testaţi pozitiv cu virusul. Drept urmare, autorităţile au decis atunci să testeze şi copiii, pentru a verifica dacă noul coronavirus nu s-a extins.

Până pe 7 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 29.620 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus şi 1.799 de morţi. Din totalul cazurilor confirmate, 20.534 de pacienți s-au vindecat. La ATI, în acest moment, sunt internați 231 de pacienți.
 

×
Subiecte în articol: Gaesti copii coronavirus
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close